Накладки на пороги з підсвіткою. Огляд. Види. Особливості

Накладки на пороги з підсвіткою. Огляд. Види. Особливості

Накладки на пороги - це популярний автомобільний аксесуар. Основне завдання накладок на пороги - захист поверхні внутрішнього порога автомобіля від різного роду пошкоджень.

Дані пошкодження виникають через торкання взуття о внутрішній поріг автомобіля при посадці або висадці. Ці пошкодження не прикрашають авто, а їх ремонт може бути досить дорогим.

У даній статті ми наведемо детальний огляд про різні види захисних накладок на пороги для автомобіля.

Захисні накладки на поріг можна розділити на наступні типи:
- металеві накладки на пороги,
- пластикові накладки,
- накладки на внутрішні пороги з підсвіткою.

Виглядають вони так:

металеві:

 

пластикові:

 

З підсвіткою:

 

Розглянемо кожен вид захисних накладок докладніше.

Металеві накладки на пороги.

Даний вид накладок виготовляється з будь-якого металу, найчастіше можна зустріти накладки з нержавіючої сталі. Метал відмінно виконує поставлені перед ним завдання, має відмінний зовнішній вигляд. Кріплення накладок проводиться на двосторонній скотч, більшість виробників вже наносять його на задню сторону накладок. Якість скотча і його властивостей залежить від виробника. Тому при виборі накладок Вам необхідно приділити цьому увагу. На накладці може бути нанесений будь-якої логотип або малюнок, це просто естетична складова. Спосіб нанесення може бути різний, від шліфування до штампування логотипу на накладці. Довговічність і стійкість до пошкодження накладок залежить від якості металу, в першу чергу від товщини і твердості. Наприклад, при ударі жіночої шпилькою з металевої набойкой пошкодження будуть максимальними.

Також варто звернути увагу на профіль накладки. Накладки повинна захищати не тільки плоску частину порога але і радіус.

На даний момент на ринку величезна кількість виробників даного аксесуара, якщо Ви скористаєтеся пошуком Ви будете здивовані, від Китаю до України виробляються дані товари.

Пластикові накладки на пороги.

Даний вид накладок є аналогом металевих накладок, головна відмінність - це матеріал. Багато виробників даних накладок використовують тверді види пластика. Колір в основному чорний. Кріплення проводиться на двосторонній скотч. У більшості випадків дані накладки захищають тільки плоску частину порога, без радіуса. Пластикові накладки на пороги найчастіше використовують автомобільні виробники, так як цей варіант є бюджетним. На них може бути нанесений логотип або будь-якої візерунок.

Накладки на пороги з підсвіткою.

Накладки на пороги з вбудованою підсвіткою - це варіант захисту внутрішніх порогів з функцією 2 в 1, а саме захисту поверхні внутрішнього пороги і підсвічувана частина з якимось логотипом.

Автомобільні виробники використовують дані накладки в основному в топових версіях своїх автомобілів.

Альтернативні виробники виробляють ці товари вже більше 10 років. На ринку Ви можете зустріти декілька видів за зовнішнім виглядом і способом установки.

Накладки на пороги з підсвіткою можуть встановлюється як на металеву частину порога, так і на внутрішній пластиковий поріг.

На відміну від металевих і пластикових накладок, що світяться накладки вимагають підключення до мережі автомобіля. Зазвичай підключення проводиться до кінцевика двері або до будь якої лампи (лампи в двері, підсвічування ніг, пілотні вогні в салоні).

Кріплення проводиться або на скотч, або на кліпси, якщо накладки встановлюються в пластикову частину порога.

При виборі накладок на пороги з підсвічуванням важливо підійти до якості конкретного виробника. Проблеми з перегоранням підсвідки дуже часто зустрічаються, при цьому не важливо це китайські накладки або оригінальні.


Сподіваємося дана стаття була Вам корисна і Ви отримали необхідну інформацію.