Накладки на пороги з підсвіткою Dodge Charger 2005-2011 (front doors) - (тип Static)

  • 2 600 грн

  • Код товара: DHLS-STA-DO-CHAR05

Доступные опции

Накладки на пороги - це популярний і багатьма оцінений автомобільний аксесуар. Основне завдання накладок на пороги - захист лако фарбового покриття внутрішнього порога автомобіля від пошкоджень. Ці ушкодження з'являються тоді, коли при посадці або висадці в авто водій або пасажири торкаються взуттям поверхні внутрішнього порога. Пошкодження є потертості, відколи, які зовсім погано виглядають і досить витратні у ремонті.

Ми пропонуємо накладки на пороги, які виконують прямі завдання, щодо захисту внутрішнього порога, а й надають цікавий і ефектний декоративний елемент для салону авто.

Накладки на пороги з підсвіткою для Dodge Charger 2005-2011 - це захисні накладки з вбудованою підсвіткою, які закривають плоску частину внутрішнього порога, беручи на себе всі пошкодження, і якісно підсвічують дверний поріг.

Особливості.

Дані накладки мають тип Static. Цей варіант має статичну підсвітку. Іншими словами, накладка при активації вмикається і світить кольором. Для даного варіанта ми пропонуємо на вибір 5 кольорів підсвітки (білий, червоний, синій, зелений, жовтий). При замовленні Вам необхідно вказати відповідний колір підсвічування.

Встановлення.

Кожен комплект накладок розробляється для конкретної моделі авто, розміри накладки максимально закривають поверхню порога, як по довжині, так і по ширині. Кріплення накладок на пороги проводиться на скотч, який нанесений на всю поверхню накладки з тильної сторони. У мережі Ви можете знайти велику кількість інструкцій по установці, де Ви зможете знайти відповіді на всі питання.

Підключення.

Живлення накладок підключається паралельно до кінцевика передніх дверей або до дверних ламп. Накладки працюють з напругою 12В, тому ніяких перетворювачів використовувати немає необхідності. Найпростіше звернутися до фахівців, і вони підключать накладки з підсвіткою дуже швидко і професійно.

Принцип роботи:

При відкритті двері автоматично активується підсвітка в конкретній накладки на порозі. Ви бачите яскраве світіння з логотипом Вашого авто. Крім того, підсвічується і торець накладки по довжині. Після закриття двері підсвітка вимикається сама. Все працює повністю автоматично (за умови вірного підключення).

Комплект поставки:

- накладки на пороги з підсвіткою для Dodge Charger 2005-2011 2 шт,
- вся необхідна проводка для підключення,
- інструкція по підключенню,
- гарантійний талон,

Виробництво: OPdesign (Польща).

Гарантія 12 місяців.

Приклад роботи Ви можете побачити на наступному відео.


Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
    Плохо           Хорошо