Накладки на пороги з підсвіткою Toyota Hilux VIII 2015+ (rear doors) - (тип Static)

  • 1 400 грн

  • Код товара: DHLS-STA-TO-HI8-Z

Доступные опции

Накладки на пороги з підсвіткою STATIC на задні пороги виготовлені спеціально для Toyota Hilux VIII 2015+.

Даний автомобільний аксесуар виконує два завдання: захист поверхні порога від різного роду пошкоджень і цікавий елемент декору салону.

Принцип роботи накладок на пороги з підсвіткою дуже простий. При відкритті задніх дверей, автоматично активується живлення конкретної накладки і Ви бачите відмінне підсвічування. При закритті двері, підсвітка в накладці буде автоматично відключатися. Весь процес активації повністю автоматичний.

Даний тип накладок (тип STATIC) має можливість вибору декількох кольорів підсвічування (білий, червоний, синій, зелений, жовтий). Ви можете вказати відповідний колір ілюмінації при замовленні (праворуч від фото).

Особливості.

Зовнішнім шаром накладки з підсвіткою є нержавіюча сталь. Це необхідно для максимальної стійкості до зовнішніх впливів на поверхню накладки (торкання взуття, удари і так далі). Крім цього, нержавіюча сталь має відмінний зовнішній вигляд. Поверхня металу покрита дрібними подряпинами. Це зроблено для того, щоб всі пошкодження під час використання були максимально непомітні, і накладка зберігала свій новий вигляд. У металі вирізаний логотип пов'язаний з Вашим авто. При активації підсвітки він буде світиться. Крім цього буде підсвічуватися і весь торець накладки, що надає відмінний ефект.

Далі йде основний шар, який складається із пластику з вбудованою в нього діодною підсвіткою. Саме цей шар накладки дає можливість отримати цей цікавий ефект підсвічування, за рахунок чого Ви зможете отримати не тільки яскравий напис, а й підсвічений периметр самої накладки. Колір підсвітки напису і периметра буде однаковим.

Підключення і установка.

Підключення живлення накладки з підсвіткою проводиться паралельно до кінцевика передніх дверей, або до дверних ламп. Напруга 12В. Дану процедуру підключення Вам зможуть провести на будь-якому СТО. Установка до внутрішнього порогу автомобіля проводиться на двосторонній скотч. Він вже нанесенний на внутрішню поверхню накладки. Для установки Вам необхідно розмітити місце установки накладки, підготувати поверхню під установку і приклеїти.

Установка проводиться на метал (потрібно зняття оригінальних накладок).

У комплект поставки входить:
- накладки на задні пороги з підсвіткою для Toyota Hilux VIII 2015+ 2 шт,
- вся необхідна проводка,
- інструкція на декількох мовах,
- гарантійний талон.

Виробництво: OP-design (Польща).

Гарантія: 12 міс. з дня покупки.

Приклад роботи даного товару Ви можете побачити на цьому відео:


Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
    Плохо           Хорошо